Takkekort Bryllup

Takkekort Bryllup? Sådan Laver Du Dem

Du står måske i den lykkelige situation hvor din udkårne har spurgt om din hånd, og nu er tiden kommet til i skal op af kirkegulvet, og sige ja til hinanden ved jeres bryllup, eller måske du rent faktisk har haft bryllup, og nu står du, og mangler bryllups takkekort?

Den store dag - denstoredag

Hvornår Laver man Takkekort

Når festen har lagt sig, og måske også en romantisk bryllupsrejse hvor man da slet ikke tænker på noget så trivielt som takkekort, så indhenter virkeligheden altid en fordi man også skal have sagt tak til alle de mennesker som dukkede op til ens lykkelige dag, men også til de mennesker som var forhindret i at deltage men sikkert nok har sendt en gave.

Der er 2 måder man kan lave takkekort. Den håndskrevne personlige individuelle måde til hver eneste gæst eller person som man føler noget for, og dette kan man logisk nok først gøre efter brylluppet er overstået.

Den anden måde du kan lave en tekst til dit takkekort, er at lave en tekst som bruges til alle gæster. Denne måde er den nemmeste og mest anvendte da denne kan laves både før og efter brylluppet.

En verden af bryllup

Hvilket Takkekort Tekst?

Når du udformer tekst til dine bryllups takkekort skal du huske at bruge den råde tråd, som i har valgt i jeres bryllups tema.

Det heldige ved takkekort er at man kan lave disse dybt personlige eller også ret formelle, da der ikke findes nogen decideret etikette om hvad der skal stå, hvor meget der skal stå og om det skal være det samme tekst i alle kortene.

Søger i efter en bryllupsfotograf i Nordjylland?

Den helst klassiske tekst er noget lignede ”Tak for opmærksomheden ved vores bryllup d. xx.xx.2014” og fordelen ved at bruge denne måde, er at du bare kan udskifte billedet og bruge selvsamme kort til alt andet såsom barnedåb, begravelse, konfirmation eller noget helt andet.

Du kan også vælge at skrive teksten som en lille historie og sende denne til alle, for umiddel-bart er det personlige takkekort tidskrævende, især hvis du har haft mange gæster.

bryllupsbilleder

Selve Bryllups Takkekortet?

Der findes mange forskellige metoder at lave et takkekort, men igen skal du huske den råde tråd, hvis du har fulgt sådan en, når du laver dine egne takkekort.

Det farvevalg og design papir du brugte ved bryllupsinvitationen, burde du bruge igen til takkekortet. Det gøres nemmeste ved at indkøbe materialerne helt selvsamme sted, for så er du sikker på at modtage de samme materialer.

Forsiden på takkekortet er normalt et billede, og på side 2 har du så indlagt din personlige tekst eller den mere gængse metode med at bruge samme tekst til alle. Du kan med fordel lave dit takkekort på helt selvsamme måde som bryllups invitationen, der skal bare laves en anden forside med et større billede, og så er det såmænd bare at begynde at få udfyldt konvolutterne og få sendt afsted.

Se vores kreative bryllupsbilleder her

Find et rigtig godt billede af jer fra brylluppet, og husk på at nogen mennesker sætter det bille-de op på køleskabet eller andre steder, så det skal være et billede du ikke vil have noget imod at tilfældige mennesker kigger på. Hvis du vil være lidt utraditionel, kan du få lavet et billede af jer to ægtefolk, hvor i holder et stort skilt op foran jer, hvor der slet og ret står ”TAK”, utraditionelt med også noget som ”sælger”.