Dansk/Tysk sommerbryllup

Når kærligheden går ud over grænserne

Når kærligheden går ud over grænserne – Siden Michael gik på knæ på vores ferie på Fuerteventura var vores bryllupsplaner skudt igang. 94 gæster skal være med til at gøre vores dag til en uforglemmelighed kærlighedsfest, hvor glæde, kærlighed, romantik og godt humør står øverst på listen.

Når kærligheden går ud over grænserne

Vi bor sammen i vores nybygget hus i Bramming

Michael er 32 år og jeg hedder Imke og er 27 år gammel. Vi bor sammen i vores nybygget hus i Bramming.  Jeg er født og opvokset i Tyskland og har boet i Danmark i snart 7 år. Vi lærte hinanden at kende imens jeg var i praktik i en børnehave, hvor Michael arbejdede. Det varede ikke længe før vi bemærkede at vi passer godt sammen og mange dates med madlavning, hyggesnakke, filmaftener og gåture blev grundlaget for vores forhold, som er utrolig tæt.

Min elskede mor vil lave den mest fantastiske bryllupskage

Min elskede mor vil lave den mest fantastiske bryllupskage, som både vil se vidunderlig ud og vil smage dejlig. Vores vielsesringe bliver leveret af “Juweliere & Uhrmacher Behrendt Flensburg”, som skillede sig ud med deres imødekommende service og faglig viden omkring materiale og pasform af ringene. Vores tøj, som skal lade os se vidunderlige ud til vores store dag, vil blive levere af “Mode Max Hansen” i Tolk. 

brudgommen slips eller butterfly

Vi bliver viet i Marienkirche Hürup i nærheden af Flensburg

Vi bliver viet i Marienkirche Hürup og derefter har vi planer om at gå gennem landsbyen til lokationen som ligger ca. 500m fra kirken. Festen skal holdes i “Dörpshus” som ligger ligeledes i Hürup som er en lille by i nærheden af Flensburg. Denne lokation skaber de perfekte rammer til vores drømmebryllup. Ved siden af lokationen er både skov samt marker som danner dejlige og smukke rammer til et fotoshoot. 

Vi kunne godt tænke os at have en bryllupsfotograf for at fastholde vores magiske dag

Vi kunne godt tænke os at have en bryllupsfotograf for at fastholde vores magiske dag. Så vi i fremtiden kan blive mindet om vores dag med perfekte bryllupsbilleder som udstråler glæde, harmoni, kærlighed, godt humør, glædestårer og romantik. Ligeledes kunne vi godt bruge lidt held, da vores 2017 har været et lidt sværere år med fire mislykkede fertilitets forsøg samt kræft sygdom hos min mor. Vi håber derfor at lykken vil være med os i 2018 og denne konkurrence vil være med til at fastholde højdepunkterne fra vores drømmebryllup

Læs mere fra os: