Når man skal giftes, kan man bruge en formue og købe sig fra alt hvilket er nemt, bekvemt men samtidig også ret dyrt. Hvis du gerne vil spare nogle penge, og hvem vil ikke det, så kan du ret nemt lave en del af forberedelserne selv, uden det går ud over skønheden.

Lav selv invitationer til bryllup er en ting som du kan spare penge på, og her får du serveret alle de tips til at gøre det selv, som du får brug for, så du også får kreereret nogle rigtige skønne invitationer.

Bryllups Invitationer

Bryllups Invitationer

Du burde selv lave invitationer til dit bryllup, for så får du lige præcist det udseende, som du ønsker dine gæster skal se. Du slipper for den følelse, som man får med færdiglavede pakker nogle gange, nemlig følelsen af at det det ser fint nok ud, men det er bare ikke lige hvad man havde ønsket sig, og den ærgerlige følelse af at det ikke var helt perfekt, tager månedsvis at komme af med igen.

For at du kan slippe for noget stress, er planlægning af opgaven en god ting, og en af de første vigtige ting er at have alle de nødvendige ting du skal bruge til invitationerne.

Bryllupskort

Nødvendige Ting til Invitationerne

For at lave dine invitationer selv skal du bruge nogle nødvendige fysiske redskaber såsom:

  • Smukt design papir til baggrund
  • Smukt design papir i anderledes mønster til foto baggrund
  • Smukt design papir i ens farve til tekst
  • Kort som er ”fundamentet”
  • En lineal
  • Dobbeltklæbende tape
  • Foto af jer til forsiden
  • Limpistol

Disse nødvendige ting er ret overskuelige at købe ind hvis man køber det rigtige sted, men og-så nødvendige for den forholdsvis nemme proces det er at lave en smuk invitation til jeres bryl-lup.

Hvis du vil gøre alting perfekt, skal jeres invitationer følge farve temaet, som i har valgt, der skal være igennem alt i brylluppet, hvilket jo som regel er bestemte farvetoner som hvid, creme og beige. Hvis der er planer om at bruge andre farver, skal i have fastlagt dette inden indkøb af de 4 papir typer.

Dernæst skal du bruge noget ret vigtigt, nemlig teksten der skal stå på invitationen, og gæsteli-sten som jo må siges også at være ret væsentlig for at lave en god invitation.

Skal i bruge en dygtig fotograf til brylluppet?

Hvis du vil gøre tingene nemmere for dig selv og slippe for at besøge 8 forskellige forretninger, så kan du finde alle tingene ved den samme forhandler online, og det gør jo alting en hel del nemmere, nu du sikkert har rigeligt at se til frem til brylluppet.

Når du har alle tingene klar til jeres bryllups invitationer er det på tide at komme i gang med at få dem lavet, så de kan blive sendt afsted til gæsterne.

Hvis i skal giftes i Jylland se her.