Et drømmebryllup kan se ud på mange forskellige måder. Nogle drømmer om prinsessebryllup på et slot med fine kjoler. For andre er der rigelig romantik på rådhuset og caféen. Men vil man gerne fejre sin store dag i en kombination af romantik og uformel hygge, så er det oplagt at holde 
festen i naturen – f.eks. i telt. 

bryllup

”Vi drømte selv om at holde vores bryllup, et sted som dette, da vi blev gift” fortæller Mugge om sit eget bryllup for 5 år siden. ”Men vi kunne ikke finde noget lignende i Østjylland. Sa da vi købte grunden her, var vi ikke i tvivl om, at vi ville dele den fantastiske beliggenhed.”

drømmebryllup

Uden en dygtig bryllupsfotograf bliver minderne ikke gode

Gæsterne har mulighed for ar nyde grunden i løbet af dagen. Børnene lege på legepladsen og om aftenen når solen begynder at gå ned, lyser lyskæder det stofklædte telt op. Mens udendørs lamper og bålfade oplyser haven.

”Jeg ville ogsa selv være bekymret for regnvejr, hvis jeg skulle holde havefest, men nar først festen er i gang og musikken spiller, sa betyder et par regnbyger ikke noget.” 

”Vi vil gerne at der er plads til, at have børn med til fest her. Derfor har vi lavet en stor legeplads bag ved festteltet. Det er ogsa muligt at sla sit telt op eller have campingvogn med, hvis man har brug for overnatning.” Lad fotografen forevige jeres drømmebryllup.

ET RIGTIG BOHEME BRYLLUP

ET RIGTIG BOHEME BRYLLUP

På stedet er der plads til at give din kreativitet frit spil og pynte op efter alle kunstens regler. ”Hvert brudepar har deres egen stil og sjove idéer til pynt og mad, så ingen fest ligner hinanden. Til sommer skal vi have et rigtig Boheme bryllup med masser af stof og blomster fra loftet. Det bliver virkelig flot. Stedet egner sig også rigtig godt til et vintage-look med masser af træstuppe, lysestager og flotte vilde blomster.” Fortæller Mugge, der gerne hjælper med, at gøre brudeparrets drømme til virkelighed.

”Hver uge bliver der skabt et nyt og helt unikt bryllup. Derfor føles det også som om, vi lærer hvert par at kende, for det fortæller meget om et brudepar, hvordan deres drømmebryllup ser ud.”. Lad fotografen forevige jeres drømmebryllup.

Bryllupsfesten

Bryllupsfesten

Bryllupsfesten forløb endnu bedre end vi havde turde drømme om og det hele endte med, at bruden tog en lur på toilettet inden natmaden. Gommen sang karaoke fra musikerens mikrofon med sine bedste venner på guitar, bas og trommer og nogle af gæsterne fik lidt for meget under vesten, så en nisse på slottet mistede armen i en fægtekamp. En masse søde og sjove historier, som vi vil grine af i mange år derefter.

Lad fotografen forevige jeres drømmebryllup