Invitationer:  Bruden lavede selv invitationerne, som var i perlemorspap, foldet på midten med guldtryk på forsiden og bånd i midten med 2 små guldringe for enden. Invitationsteksten var på vers, som bruden selv digtede. 
Kirken:  Vielse i Hørning kirke
Salmer:  ”Op al den ting”, ”I blev skabt som mand og kvinde”, ”Jeg ved en blomst så farv og fin” og ”Det er så yndigt”
Transport fra kirken:  Parret blev hentet i en gammel rød mustang, som er ejet af en bekendt. Bilen var rigtig flot… en rigtig ”herrebil”.
Fotografering:  De professionelle fotografer i Skanderborg.
Reception:  Reception hjemme hos brudeparret umiddelbart efter vielsen, mens brudeparret var ved fotografen. 
Feststedet:  Hotel Ry. Kursusejendom i et smukt hvidt hus med søudsigt, ejet af Ry Park Hotel. Parret og deres gæster havde stedet helt for dem selv, inkl. værelser (morgenmaden var på selve hotellet). Parret skriver: “Stedet var helt kanon.”
Menuen:  Forret: Kold fiskeroulade på pluksalat med marinerede rejer og citrusdildcreme (meget flot og stor portion). 
Hovedret: Ostegratineret oksetyndsteg med pebersvampesovs, creme-fraice kartofler og 3 slags grøntsager. 
Dessert: Italiensk bryllupsislagkage. 
Kaffe med hjemmebagte småkager, kransekage og chokolade. 
Natmad: Aspargessuppe med brød
Antal gæster:  47, 42 voksne og 5 børn
Bordplan:  E-bord
Brudens tøj:  Brudens kjole var fra Askepot-modeller i Skanderborg. Kjolen fik hun for halv pris. Kjolen var med corsage overdel og stor nederdel i brækket hvid. Overdelen var med meget lys lilla broderi foran og bagpå. Alt: kjole, slør, skørt, sko, sjal, taske
Frisure:  Håret blev sat af den lokale frisør. Der var roser i håret, lige oven på sløret.
Make-up:  Bruden lagde selv make-uppen, men havde inden mødt en kosmetolog 2 gange, som gav små tips.
Gommens tøj:  Gommen var iklædt almindelig smoking 
Ringene:  Ringene er ganske almindelige guldringe, men dog i en kraftig kvalitet, så der siden hen kan komme sten i brudens ring.
Blomsterne:  Brudebuket i rokokostil holdt i lyslilla farver, bestående af: roser, callaér og lyng. Knaphulsbuketter og kirkepynt i samme farver.
Musikken:  Under middagen spillede en musiker på sit keyboard. Efter middagen kom endnu en som spillede på guitar. Musikken var helt i top, og meget professionelt. 
Toastmaster:  Toastmasteren var gommens far. Han blev valgt i sidste øjeblik på grund af et meget stort antal taler og sange, hvilket overtjeneren ikke mente, han kunne klare alene. 
Parrets taler / sange:  I alt var der 13 taler og 6 sange. Gommen holdt en meget bevæget tale for bruden. Bruden havde lavet en sang til gommen, og sagde et par ord umiddelbart efter denne. 
Overnatning:  Næsten alle gæsterne overnattede på hotellet. Parret skriver: “det var dejligt at samles næste morgen over fælles morgenbord.” Brudeparret fik et dejligt værelse og champagne af hotellet.
Morgengaven:  Bruden fik en guldkæde, hvilket hun manglede til det vedhæng gommen gav hende i julegave. Gommen fik et pulsur og et billede af bruden. 
Bryllupsrejsen:  Bryllupsrejsen gik til Paris, men blev foretaget umiddelbart inden brylluppet (kom hjem om mandagen inden). Dette var et bevidst valg, da parret følte, at de havde brug for ferie ovenpå al planlægningen. Og parret kan anbefale at gøre det på denne måde. 
Pyntning af hjemmet:  Vennerne havde smidt ris over det hele, men havde til gengæld stillet champagne og body-paint på natbordet inde i soveværelset, som et ”plaster på såret”.
Brudens sko

Læs flere spændende artikler her: