Et bryllup er en stor begivenhed – For alle der har prøvet at være med til et bryllup, er jeg sikker på, det er en af de begivenheder der huskes længe. Især for Jer som brudepar, vil det være en helt speciel dag, der huskes længe efter brudevalsens sidste trin. Og jeg mærker det selv hver eneste gang.

Et bryllup er en stor begivenhed

Men hvad står tilbage, når dagen er slut?

Billederne selvfølgelig!

Derfor er valget af bryllupsfotograf et af de vigtigste valg I som brudepar står overfor, når I skal planlægge Jeres bryllup.

Min stil er intim, nærværende og personlig. Jeg arbejder seriøst og målrettet på at vise, hvem I er på Jeres portrætter. Jeg har markedets fedeste bryllupsprodukter.

I skal, inden I vælger bryllupsfotograf, stille Jer selv følgende spørgsmål:

bryllupsfotografiet

“Hvor meget betyder disse billeder for mig?”

Ved at vælge mig som fotograf til Jeres bryllup, er I sikre på, at kvaliteten lever op til de forventninger I som par har til dagen. Jeg tilbyder derfor i første omgang at mødes med Jer, helt uforpligtende, uden nogen form for binding og tage en snak over en kop kaffe omkring stort og småt og så selvfølgelig Jeres bryllupsbilleder. Det er vigtigt, at I som par føler Jer trygge, for igen, det er Jeres billeder, og det må der ikke tages let på.

Jeg er som bryllupsfotograf og yder en landsdækkende service på bryllupper. Herunder finder I mine produkter.

Et bryllup er en stor begivenhed

middagen, talerne og brudevalsen

Middagsselskabet. Der er nemlig nogle lidt andre udfordringer forbundet ved at skulle dokumentere taler og indslag ved selve middagen, end der er f.eks. ved vielsen eller portrætterne. Det er derfor jeg er så vild med at skyde bryllupper; oplevelserne er mange og udfordringerne er forskellige.

Når jeg har været i gang en hel dag lige fra brudens forberedelser, vielsen, portrætterne og receptionen, så kan jeg ånde lettet en lille smule op, så snart jeg er fremme ved middagen. Her er blot et lille antal ting jeg skal have styr på:

  • være klar til parrets indgang.
  • batterierne skal være på vej i opladeren
  • hukommelseskortene skal være på vej ind i den medbragte computer
  • få noget mad
  • klargøre lys til brudevalsen
de nyeste bryllupstendenser

Når brudeparret har gjort sin entre er middagen officielt i gang. Det handler nu for mig om at dokumentere alle begivenhederne i løbet af aftenen. Jeg har dog en regel, og det er at jeg aldrig tager billeder mens folk spiser. Det er ikke flatterende, og jeg ville heller ikke selv være vild med at have et kamera stukket i hovedet mens jeg spiser. så jeg giver folk den ro der er brug for.

Hvis I ønsker det, kan I også blive viet på Nørre Vosborg i helt unikke, romantiske rammer.

Det er selvfølgelig vigtigt at jeg får noget at spise i løbet af aftenen, men det er langt fra hver gang jeg når det, på trods af at jeg bliver tilbudt det. Jeg har som regel en madpakke med energi, frugt, vand, panodil, chokolade mm. som bliver sat til livs i løbet af dagen. Det vigtigste er at det er nemt og hurtigt. Panodil er med for en sikkerheds skyld, det er aldrig rart at være afsted en hel dag, hvis der er hovedpine eller andet.

nørre vosborg bryllup

mesterværker

Det er sjældent det er de store mesterværker der bliver skudt til middagen. Det handler om at få skudt indslag og taler, men der er en øvre begrænsning for, hvor meget der kan dokumenteres ved bl.a. gommens tale til sin brud. Derfor prøver jeg så vidt muligt at stille mig selv en række opgaver, for at det ikke skal være det samme og det samme igen. Det kunne f.eks. være at jeg skal nå at fotografere så mange folk der smiler og griner som overhovedet muligt. Det kunne også være billeder af ringene og brudebuketten. (Et bryllup er en stor begivenhed)

Et bryllup er en stor begivenhed

Læs mere her: