De nye bryllupsfotografer

Bryllupsfotografering idag er delt op i klassiske bryllupsbilleder og moderne bryllupsfoto. De klassiske bryllupsfotos ligner sig selv med de mere “opstillede” fotos modsat det moderne fotoreportage fotografi, handler mere om at fortælle dagen i billeder.

Bryllupsfotografer i den moderne stil laver bryllupsportrætter med mere liv og kant. Der skal være “gang i den” og brudeparret indgår mere i fotograferingen end ved det klassiske fotografi, hvor fotografen mere tager styringen.

Bryllupsbilleder flytter nye grænser

Med de digitale muligheder er fotografens muligheder for at skabe anerledes og flotte fotos vokset meget mere. Bryllupsbillederne får mere filmisk look og brudeparret kan også blive ind kopieret i andre baggrunde, eller blive retoucheret flot op så hud og andet er justeret så det står smukt.

Bryllupsbilleder skal ligne eventyr, og derfor bør fotografen lave sine billeder i et mix af spændende portrætter og en fotojournalistisk billedserie med en historiefortællende vinkel.

Landsdækkende fotograf

Skal i være sikre på flotte og spændende bryllupsbilleder, er det vigtigt i vælger jer en erfaren og kreativ fotograf til brylluppet. Vi har erfaring med bryllupsfotografering igennem 8 år nu, og vi har lavet kreative billeder til danske brudepar i alle disse år. Fotografering af bryllup er faktisk ikke noget alle mestre. Det kræver god planlægning, erfaring og ikke mindst evnen til at arbejde under tidspres. Vi garanterer altid flotte bryllupsfotos.

Fotograf til bryllup – vælg den rigtige fotograf og vær tryg.