Reception

Reception Vi holder reception da vi har mange familiemedlemmer og venner fra spejder/fodbold m.v. som vi desværre ikke kan have med til festen. Vi har også stedet i tankerne, og mangler lige at forhøre os, men det burde ikke være noget problem 

Brudeparret

Kørsel fra kirken 

Kørsel fra kirken Hvordan vi kommer fra kirken og til receptionen var vi også begge enige om. Her har vi heller ikke forhørt os endnu, men medmindre han har andre planer den dag, burde det heller ikke være et problem.. Vi krydser fingre.

bryllupsfotografer

DJ/musik

DJ/musik Her tænker vi at kalde en vennetjeneste. Vi kender begge DJ’s som er rigtig gode til at læse publikummet, og vil gøre det efter vores ønsker. Dog venter vi med at forhøre os til vi har stedet for festen parat. Så er det nemmere at få et tilbud incl. kørsel m.v.

Bryllupsfotograf København

Kjolen

Kjolen Det har jeg glædet mig til lige siden jeg var lille (men har de fleste piger ikke det?!) Jeg bad ham kigge nogle bryllupskataloger igennem og fortælle hvilke kjoler han kunne li. Overordnet er det nogenlunde det samme vi kan li, så det er jo meget heldigt.. Glæder mig sådan til jeg skal ud og prøve kjoler. Det bliver nok til november.. Årh, det føles som en krig, men når jeg når dertil føles tiden sikkert som fløjet afsted.

Husk vi er landsdækkende fotografer

Jeg kan jo lige fortælle lidt om hvordan invitationen blev lavet..
Vi var blevet enige om at vi ikke ville lave den helt traditionelle, så vi måtte lægge hjernerne i blød 

bryllupsfoto

brylluppet

Vi fik lavet en lille film med en masse billeder, lidt musik og alt den information der nu skal bruges i en invitation.. kirke, tidspunkt, festen, ønskeliste og andre praktiske oplysninger.. Derefter lavede vi et cover og brændte den lille film på en dvd.. Men jeg ville jo stadig gerne at det blev lidt mere utraditionelt, så jeg spadserede ned til bageren og købte en masse af de små hvide æsker, som de bruger til kagerne.. Dem fik jeg foldet, fik dvden lagt i og bandt “pakkerne” med satinbånd i temafarven og satte lidt tyl i sløjfen.. Så manglede der jo bare lige et lille til og fra kort og vupti.. så havde man en meget utraditionel invitation til brylluppet.

Vi snakkede en del om hvornår på året det ville passe perfekt for os og vi blev enige om et vinterbryllup. Vi er begge helt fascineret af vinteren, sne og frost, så det ville jo være det helt perfekte valg for os. 

Endelig.. Nu har vi fået svar fra alle og vi kan komme i gang med bordplan, bordkort og div. 

Men lige pt. vil jeg bare lige over julen før jeg kan koncentrere mig 100% om brylluppet.. Jeg arbejder jo i butik, så jeg er ikke ret meget hjemme i tiden.. så når jeg endelig er hjemme bruger jeg mest af min tid sammen med ungerne..

MEN.. hold da op hvor jeg glæder mig til det bryllup.. De her dage flyver jo bare afsted og jeg føler virkelig at brylluppet er lige om hjørnet (hvilket det måske også er Så selvfølgelig smugkigger jeg lidt på det engang imellem .