Bryllups billeder

Vi går ud og laver bryllups billeder, der hvor vi har øvet os tidligere. Det tager en time til halvanden, afhængigt af stederne, vejret , antallet af gode steder at fotografere, og andre omstændigheder. Jeg tager både “pæne” opstillede billeder og lidt mere sjove billeder. Det afhænger af hvad I har lyst til og hvor vi fotografere. Det kan være sjovt at finde en forladt bygning, men jeg kan også lide at tage billeder i naturen, eller ved et gammelt slot, museum eller ligendene.

Bryllups billeder i Danmark

Forberedelse

Når jeg fotografere bryllup, kommer jeg 1-2 uger før brylluppet og hilser på parret, og sammen går vi en tur der hvor I skal giftes, og kigger på gode steder at fotografere. Jeg tager 2-400 billeder på sådan en dag, og så vænner I jer til at jeg fotograferer jer, og vi får talt om, hvordan I kan lide det, hvordan I skal stå, og hvad vi skal gøre. Samme aften, eller dagen efter, lægger jeg billederne på nettet (Hvor kun I kan se dem) og så snakker vi videre ud fra det.

Bryllupsfoto

Bryllupsdagen

På bryllupsdagen møder jeg nogle gange parret i kirken, andre gange kommer jeg hjem og fotografere bruden som gør sig klar. Det syntes jeg selv er nogle af de bedste billeder.

Ved kirken tager jeg billeder af gæsterne der ankommer, gommen som venter og hvad der ellers sker. Og selvfølgelig brudens ankomst og indgang i kirken. Oftest må jeg ikke fotografere under vielsen, men fotograferer så igen når parret går ud af kirken, og lykønskninger bagefter.

bryllupsfotografiet

Reception og festen

Ved reception tager jeg billeder af alle gæster og talere og hvad der ellers sker. Herefter fotograferer jeg talere og gæster under middagen – ikke når I spiser, men ind imellem. Og så selvfølgelig brudevals og sokker der klippes over osv. Jeg bliver til et stykke inde i festen og tager stemnings billeder og gæster der danser.

professionelle fotografer

Billedbehandling

Efter et heldags bryllup kommer jeg hjem med mellem 1500 og 3000 billeder, og begynder at sortere og vurdere. Mange af dem er af den samme hændelse – der kan f.eks. være 100 billeder som er taget under gommens tale – hvis den er lang – og så vælger jeg de bedste ud. De omkring 1000-1500 billeder jeg så har udvalgt, lægger jeg på nettet, så I – og hvis I ønsker det – jeres familie eller gæster kan se dem, og I laver en liste af de billeder I bedst kan lide.

De billeder I vælger (typisk en 3-500 stykker) begynder jeg så at justere og beskære og lave pæne. Der er som regel noget med at justere farver, lave kontrast og i det hele taget designe looket på billederne. Det er eet billede af gangen, som jeg bruger 2-5 minutter på at justere, og så ender vi med et sæt flotte billeder, nogenlunde som dem I kan se her på siden.

bryllup

Levering af billederne

I kan få billeder på papir – gammeldags papir kvalitet, lavet med foto teknik – eller jeg kan designe en mappe til jer.

I får alle billederne, både de udvalgte justerede og alle de rå optagelser på et par DVDer, så I selv kan få fremkaldt flere senere, eller dele dem ud. Billederne er jeres ejendom, og I kan gøre med dem hvad I vil.

Fotobog fra brylluppet?

Bryllupsfotograferne

Bryllupsfotograferne er sammenlægningen af professionelle fotografer, med speciale i bryllupsfotografering, som arbejder over hele Danmark. Vi brænder for det gode fotografi og stiller os ikke tilfreds, før vi har det helt rigtige bryllupsbillede “i kassen”.

Vi benytter os af det bedst mulige udstyr, men har ikke store omkostninger til for eksempel butik eller atelier. Alle opgaver udføres “on-location”. Ud over bryllupsfotografering kan vi også tilbyde portrætfotografering.

Vi mener ikke, det skal være dyrt at få taget bryllupsbilleder. Og vi har som hovedregel, at I selv får negativer eller færdigbehandlede digitale filer af alle billederne bagefter.

bryllupsfotograf i København

Vi kan godt levere takkekort og forstørrelser, men hvis I vil ordne det selv – eller lade fotohandleren gøre det, har I altså muligheden for det.

Vi lægger stor vægt på at “skræddersy” en løsning der passer nøjagtigt til jeres forventninger, ønsker og behov. Lad os tale sammen om mulighederne for Bryllups billeder i Danmark.

Læs mere her.