Invitationer:  Lavede parret selv.
Kirken:  Næsby Kirke klokken 15.00.
Salmer:  “Nu titte til hinanden”, “Op al den ting som Gud har gjort”, “Alterlyset i Herrens Hus”, “Det er så yndigt at følges ad”. Odense Motetkor sang “Praise” af Knut Nystedt.
Transport fra kirken:  Parret kørte i deres egen bil.
Fotografering:  Bryllupsfotograferne i Odense.
Feststedet:  Vissenbjerg Storkro. Et meget anbefalelsesværdigt sted. Der var styr på tingene, maden og serveringen var i top, og det er et sted parret vil bruge igen, hvis lejligheden byder sig.
Menuen:  Forret: Lakseroulade med flodkrebs, ørredrogn og hjemmebagt flutes
Hovedret: Rosastegt kalvefilét med madeirasauce, stegte kartofler og grøntsager
Dessert: Isbombe med marcipan/chokolade, serveret med sorbet i chokoladeskål.
Natmad: Lun croissant med fyld
Antal gæster:  30 gæster
Bordplan:  Hestesko.
Brudens tøj:  2-delt kjole, underskørt, corsage og slør (ialt 5340 kroner) blev købt hos Lilly, mens skoene blev købt i Glamour Brudekjoler.
Frisure & make-up:  Avant Garde frisørerne i Odense satte hår og lagde makeup. Med farvning af hår
Gommens tøj:  Jakkesæt, vest, skjorte, bukser og butterfly.
Brudepiger:  Brudepigen var bruden bedste veninde – hun havde mest til opgave at holde bruden med selskab aftnen før og hjælpe på selve dagen. 
Forlover:  Forlover blev gommens ældste ven, og han havde til opgave at holde ringene – og huske dem – op til selve vielsen.
Ringene:  Ringene blev købt hos Bræmer.
Blomsterne:  Buketten var fra Lilly’s Blomster i Stige ved Odense. Prisen for brudebuket, 5 brystbuketter og 16 små buketter til kirken.
Borddækning:  Borddækningen var holdt i rosa, hvide og lilla farver med levende lys på bordet. En veninde af bruden havde sørget for risposer. Der var købt engangskameraer – god idé – og gæsterne blev opfordret til at tage billeder af hinanden og af forskellige situationer. Billeder parret ellers ikke ville have haft.
Musikken:  Levende musik – valgt efter en liste fra Vissenbjerg Storkro.
Toastmaster:  Gommen har to meget nære venner, og den ene blev forlover og den anden toastmaster. Toastmasteren sørgede for at holde styr på, hvornår der skulle holdes taler, og hvornår sangene skulle ind.
Parrets taler / sange:  Gommen holdt en meget bevægende tale, og bruden sang: “Still the one” af Shania Twain, som en del af hendes fars indslag.
Overnatning:  Parret overnattede på Vissenbjerg Storkro. Ved bryllupper er overnatning for brudeparet med i prisen. Parret skriver: Det var rart ikke at skulle tænke på at komme hjem sent om natten.
Morgengaven:  Gommen fik en slipsenål i guld med brudens navn og bryllupsdatoen indgraveret, fordi det var en meget personlig gave. Bruden fik en mobiltelefon, da hun længe havde ønsket sig en ny. Grunden var, at det er en gave, der bliver brugt hver dag.
Bryllupsrejsen:  Parret tog ikke afsted, fordi de havde været ude og rejse tidligere på året.
Pyntning af hjemmet:  De hældte ris i sengene, gemte dyner og puder, pillede hynderne af sofaene, kom bestikket i en pose med vand og lagde det i fryseren. Parret skriver: Ganske harmløse ting, og det var da sjovt at lede efter den sidste pude, som der gik lang tid før vi fandt.
Bog om brylluppet:  Parret har gemt alle kort og billeder men har ikke fået lavet en scrapbog endnu.