Kirken:   Uvelse Kirke
Salmer:   “Nu falmer skoven trindt om land”, “Midt i et mørkt og koldt univers” (på melodien “Papirklip” af Kim Larsen, hvilket vakte jubel hos gæsterne), “I blev skabt som mand og kvinde” og “Det er så yndigt at følges ad”.
Transport fra kirken:   Brudens transport til kirken fra hjemmet var et par venners flot pyntede Audi. Parret kørte fra kirken til feststedet i en sort åben hestevogn med 2 sorte friserheste, og 2 kuske iført rød uniform og høje hatte. Vogn og heste tilhører brudens onkel og tante, som er medlem af en køreforening. Parret kender ikke prisen, da de fik turen i bryllupsgave.
Fotografering:  Vores flotte og kreative bryllupsfoto blev leveret af We Do Weddings fotograferne
Feststedet:  Jørlunde Forsamlingshus, som ikke er et forsamlingshus i traditionel forstand. Der er store lyse lokaler, bar i festsalen, god betjening og separat lokale til velkomstdrink / kaffe. Stedet har ikke en fast lukketid, og serveringspersonalet bliver gerne længere mod ekstra betaling. Forsamlingshuset ligger nær Jørlunde Kirke.
Menuen:   Velkomstdrink: Marzemino Colli Grevigiani med diverse snacks.
Forret: rødfiskefilet anrettet på en bund af bønne, tomat, oliven og lun vinaigre, hertil lune flûtes (Husets Chablis 1999)
Hovedret: helstegt dyrefilet med smørstegte kartofler, pommes rissolées, baconruller, sukkerærter, waldorffsalat, tyttebær, rødvinspocherede pærer med ribsgele samt vildtsauce (Klein Constantia Cabernet Sauvignon 1997)
Dessert: jordbær romanoff med rørt vanilleis (Husets portvin og Persito Riva Contessa)
Kaffe / the med hjemmelavet bryllupskage, likør og cognac
Natmad: 4-5 slags saltpålæg, ost og frisk frugt – hertil groft brød, smør, fedt samt diverse tilbehør.
Alle gæster var begejstrede for maden og har efterfølgende rost den.
Bordplan:  Hestesko med seks personer ved højbordet.
Brudens tøj:   Brudekjolen og skørt, blev købt hos Bride Fashion. Silkehandsker, hvide sandaler med 4 cm hæl. Slørene blev bestilt telefonisk hos Brudesalonen i Rønde. Det lange slør (3 meter), mens det korte, som blev brugt under brudevalsen, så pigerne kunne klippe det i stykker. Slørene var enkle og kun pyntede med perler. 
Frisuren:  Salon In i Slangerup satte brudens hår. Prisen for opsætningen af det lange hår (til lige under skulderbladene). Frisuren med blomster og slør tog cirka to timer at sætte.
Make-up:  Make-up artisten, som arbejder freelance blandt andet på “Pernilles Univers”, lagde Tinas make-up. Prisen for brudemake-up (tog cirka en time) var 1400 kroner, hvilket er inklusiv 100 kroner i kørselstillæg. Hun kommer hjem til bruden og lægger make-up.
Gommens tøj:   Kjolesæt med hvid vest, hvid butterfly og hvid skjorte. Alt tøjet (skjorte, vest, butterfly, seler, perlemorsknapper, sokker og kjolesæt) købt hos Tøjeksperten i Valby. Skoene købtes på udsalg nogle måneder inden brylluppet.
Ringene:  Kan varmt anbefales at købe dem hos VI-GU i Slangerup. De har eget værksted og er betydeligt billigere end andre guldsmede. Parret fandt deres ringe i et katalog, bestilte dem hos VI-GU og fik 20% rabat. Der gives altid 20-30% rabat på alt!
Buketten:  Stor vandfaldsbuket i brylluppets temafarver: lys lilla, mørk pink og lys rosa. Buketten blev købt hos Aagårds Blomster i Slangerup. Prisen for alle blomsterne til brylluppet (brudebuket, tre brystbuketter, brudepigebuket, pyntning af kirken samt fire borddekorationer) var fornuftige.
Borddækning:  Hvide duge, hvide og lilla servietter, mørk pink menukort (lavet af bruden) og bordkort, som var små risposer med lyslilla bånd og lyslilla manillamærker (gæsternes navne stod med guldskrift). Risene fra bordkortene måtte ikke kastes, da gulvet så ville blive glat. Blomsterdekorationerne “flød” med hjerteranker hen ad bordene i stedet for at være høje.
Musikken:  En enkelt suppe-steg-is-musikker, som ikke kan anbefales.
Bryllupskagen:  Kagen var hjemmelavet efter Arla opskrift. Den var beklædt med hvid sugarpaste i stedet for marcipan.
Morgengaven:  Bruden gav Jens et protrætbillede i sort / hvid og med udtonede kanter af hende selv og parretsdatter (gommen har alt og går ikke med smykker), billedet sad i en sort oval ramme. Bruden fik et guldarmbånd (ankerkæde), hvor det er meningen, at der senere skal sættes charms i: en kirkeklokke der symboliserer brylluppet, en babysko for deres datter og i øvrigt charms for de store begivenheder i parrets liv.
Bryllupsrejsen:  Parrets var ikke på bryllupsrejse, da der hverken var tid eller råd. De holder en uges ferie i november sammen med gode venner.
Bryllup i Nordsjælland

Se flere flotte bryllupsbilleder her: