Invitationer:   Hjemmelavede i kvistkarton med en hvid blomst og grønne blade. Skabelon fra Mette Voldmester: “Pynt og fest”, som kan lånes på biblioteket. 
Kirken:   Sct. Mariæ Kirke i Aalborg
Salmer:   “Se, nu stiger solen”, “Den signede dag” og “Det er så yndigt”.
Transport fra kirken:   Brudens far havde sørget for en Ford A, så hans datter kunne ankomme standsmæssigt til kirken (er ikke medregnet i budgettet). 
Fotografering:   Parret valgte en professionel fotograf til at tage billeder indendørs i både sort/hvid og farve. Under festen stod brudens søster for fotograferingen.
Feststedet:   Håndværkerhuset i Aalborg centrum stod for lokalerne; et gammelt bindingsværkshus som fungerer som museum for gamle håndværk.
Antal gæster  40 voksne og 2 spædbørn.
Menuen:   Maden var fra Fars Køkken og var ganske enkelt fantastisk! Parret havde valgt en sommerbuffet med grill. Inklusiv kørsel for kokken (fra Århus) og jordbær til velkomst.
Derudover til servering og opvask. De sørgede også for, at der var ryddet op over det hele, så rengøringen dagen efter kunne overstås relativt let.
Vinen købte parret hos H. J. Hansen i Vingårdsgade, hvor de fik en fantastisk god service. Vin, spiritus og øvrige drikkevarer.
Buffetten: rilette af sommerens fisk på rugmelscrutons med tomatpesto og friske blåmuslinger, limemarineret rødtunge og asiatiske kæmperejer med kold kefir-limesauce, på bund af olivensquash, grillet dansk lammekølle med rosmarin, hvidløg og grillede nye løg med tomat/ myntesalsa, grillet marineret dansk kalvefilet med syrlig abrikossauce og frisk bønnesalat, salater og urter vendt i hyldeblomstmarinade, små croutoner med bagte danske gedeoste og frisk basilikum, salat af nye rødbeder og fetaost i honning/ balsamico marinade, grøn salat af nye kartofler og asparges i æblecidermarinade, ristet kyllingebryst på hjemmelavet frisk pasta med rødløg og olivenpesto,kageudvalg med frisk frugt og saucer, hjemmebagt brød.
Borddækning:  Råhvide duge og servietter. Bordkort var lavet i kvistkarton med en hvid rose med grønne blade i samme serie som invitationerne. Risposerne var hvide med et grønt silkebånd og på hver serviet lå et efeu blad. Borddekorationerne var fra Wendelbo Blomster og hodt i grønne og hvide farver.
Brudens tųj:   Kjolen blev købt i Casa Firenze, Nørresundby.
Frisure & make-up:   Hårklip på Kastetvej: Frisøren satte hår og lagde make-up.
Gommens tųj:   Smoking købt i Richard, Aalborg.
Ringene:   Ringene købte parret hos Guldsmed Dirks på Gl. Kongevej i København. Ringene er 14 karat rød- og hvidguld med en enkelt sten i dameringen.
Buketten:   Buketten var en rokokobuket i hvid og grøn. Wendelbo Blomster. Selvom den ikke fik vand, var den stadig flot og frisk dagen efter…
Musikken:   3 mands orkester i 3 timer
Bryllupskagen:   Parret valgte bryllupskagen fra, da de syntes, at der var rigeligt med mad i forvejen.
Oppyntning af hjem:  Parrets hjem blev ikke hærget. Selv sov de på hotel, for at give plads til overnatning til forloverne med familier.
Bryllupsrejsen:   Parret tog til Rom i en uge – de tog af sted mandag efter brylluppet. Destinationen var en overraskelse til bruden. Rejsen talte som “sommerferie” og er derfor ikke medregnet i budgettet.

Læs flere relevante bryllup artikler: