Indlæg om Bryllup Hjemmeside og fotobog – Har I en masse information om jeres bryllup, som I gerne vil dele med jeres gæster, så kan I gøre som jeg. Opret en hjemmeside når I sender invitationer ud og henvis til denne på invitationen. På siden kan I skrive om ting såsom sted, dresscode, menu osv. I kan også dele jeres bryllupsbilleder med gæsterne efter festen. 

Bryllup Hjemmeside og fotobog

Forside: 
Præsenter jer selv og hjemmesiden. Hvad skal gæsterne bruge den til, og vil der kommer nye faner med fx bryllupsbilleder eller feriebilleder efter brylluppet.

Adresser:
I tilfælde af at nogen gæster skulle miste deres invitation, så er det smart at de kan finde adresser på hhv. kirke og feststed på jeres hjemmeside.

Kort:
Indtegn ruter fra kirke til feststed på et kort, så det er nemt for gæsterne at finde vej.

Tidsplan:
Skriv hvad der forventes at ske hvornår til jeres bryllup. Skulle nogen have mistet deres invitation, så kan de også finde tidspunkter for vielse og middag her. Det er måske nødvendigt at gøre opmærksom på, at tiderne er vejledende, hvis planen er detaljeret med fx brudevals osv.

bryllupsfoto

Menu:
Skriv hvad menuen skal bestå af fx så eventuelle allergikere kan kontakte jer.

Dresscode:
Beskriv hvad I forventer at gæsterne er klædt i. Skal jeres bryllup være fint, så skriv “galla”, men skal I giftes på stranden, så skriv “casual”. I denne fane kan I også skrive, hvad I frabeder jer gæsterne at have på fx hvid, creme, elfenben eller sort.

Ønskeseddel:
Skriv en ønskeseddel og gerne så specifikt som muligt, så gaverne ikke skal byttes. Øverst på denne side kan I skrive, hvem jeres gavekoordinator er og opfordre alle gæsterne til at kontakte vedkommende inden gavekøbet. På den måde kan gæsterne på forhånd sige, hvad de vil købe, og så sørge koordinatoren for, at I ikke får samme gave af flere af gæsterne, så I ikke skal ud og bytte gaver bagefter.

brudepar

Traditioner:
Her kan I forklare gæsterne, hvilke traditioner I vil følge og endnu vigtigere, hvilke I ikke vil følge. Hvis I ikke vil have klippet slør og sokker eller ikke vil overdynges med ris, så kan det skrives her.

Planlægningsblog:
Skriv lidt om, hvor langt I er I planlægningen og hvordan det skrider frem. Det vil jeres gæster helt sikkert finde spændende.

Fotoalbum:
Lav et album med alle jeres søde fællesbilleder, som folk kan se inden brylluppet. Hvem ved måske skal nogen af gæsterne bruge billeder til en sang eller et diasshow.

Bryllupsbilleder:
Læg jeres bedste bryllupsbilleder ind efter den store dag, så hele familien og alle vennerne kan se dem.

Bryllupsrejsefotos:
Del jeres favorit billeder fra jeres romantiske bryllupsrejse.

Video: 
Lav en lille video sat sammen af optagelserne fra brylluppet og jeres rejse.

Kontakt:
Skriv jeres kontaktoplysninger dvs. telefonnumre og mailadresser.

Gæstebog:
Lav en online gæstebog, hvor gæsterne ønske tillykke, udtrykke deres glæde og forventninger og også stille spørgsmål.

bryllupshjemmeside forslag

Det var lidt forslag til jeres bryllupshjemmeside. Hvis I bruger 123.hjemmeside, så husk at hold øje med, hvornår hjemmesiden udløber, da den forlænges automatisk, hvis ikke I afmelder den. Jeg glemte at afmelde min, men kontaktede dem dagen efter pengene blev trukket, og fik derfor refunderet pengene. Det synes jeg viser, at det er et pålideligt firma.

fotobog

Tidligere har jeg bestilt en fotobog fra http://www.pixum.dk. Det er lidt anderledes end på andre sider, idet man skal downloade et gratis program til at lave albummet, og til slut kan man så bestille bogen via programmet. Det er et sindsygt godt program, som er meget nemt at bruge, og hvor man får et super flot resultat. Den færdige bog er med hardcover, hvor man også kan få billeder på, og siderne er smukke og blanke. Jeg kan rigtig godt lide, at programmet tager stilling til, hvor store billederne kan være i forhold til deres opløsning. Det vil sige, at vis man har et billede af lav opløsning, så kan man kun indsætte billedet i en størrelse, hvor det skarpt. Programmet sikre altså en bog af høj billedelig kvalitet.

Man kan vælge bøger af flere forskellige former og størrelser, og man vælger også selv sideantallet. Programmet har masser af baggrundsmønstre, udklip samt tekstformater, som man bl.a. kan bruge til at gøre bogen mere “scrapbook” agtig. Herunder kan I se, hvilke typer bøger man kan vælge, samt hvordan programmet ser ud indeni. Eksemplet er fra en fotobog, som jeg havde lavet til vores bryllup.

fotobog

projekt fotoalbum

Det er snart ved at være nogle måneder siden, at min mand og jeg blev gift, men der er stadig nogle ting, som skal ordnes. Jeg læser i øjeblikket til eksamen, hvorfor jeg ikke har tid til særlig meget andet, men på onsdag er det overstået, og så starter projekt fotoalbum. Jeg synes det er rigtig godt at samle sine billeder i et album, en fotobog eller scrapbook, da man bedre kan tage billederne frem og kigge på dem sammen med sin ægtefælle, sine børn eller resten af familien. Det er på en eller anden måde lidt mere hyggeligt end med en computer.

bryllupsfotografiet

bryllupsbilleder

Jeg har opdagede, at iPhoto har super gode redigeringsuligheder, og det vil jeg helt sikkert benytte til at redigere og beskære vores bryllupsbilleder, så albummet kan blive helt perfekt. Programmet giver mulighed for at redigerer skarpheden og farven på billeder, og man kan desuden tilføje forskellige effekter, som fx sort-hvid, antik look, sløring i kanterne med flere.

bryllup Fyn-34

en stor bog i tværformat 

Jeg har valgt en stor bog i tværformat, da jeg har en forkærlighed for horisontale billeder. Standardprisen for bogen er 654 kr., men jeg har opgraderet til noget bedre papir, hvorfor prisen rundede 864 kr i stedet. Den sidste fotobog jeg lavede var med almindeligt papir, og det var faktisk en rigtig god kvalitet, men denne gang ville jeg lige gøre lidt ekstra ud af det. 

Bør jeg holde tale?

Bogen indeholder rigtig mange store billeder

Bogen indeholder rigtig mange store billeder, som optager hele sider, men der er også sider med flere små billeder. Jeg har valgt, at lave bogen kun med billeder og altså uden tekst. Man siger jo, at et billede siger mere end tusind ord, og jeg ved, at billederne alene vil fremkalde alle de gode minder fra dagen. I bogen sidder billederne helt tæt, men der er et utal af muligheder for, hvordan man vil kombinerer billederne med mellemrum, tekst og udklip.

Flere artikler: