Bandholm Hotel tage hånd om dit livs vigtigste fest. Blomsterne dufter, bordkortene fordelt og vin i glassene står knivskarpt på række og glimter om kap med prismerne i de store smukke lysekroner under loftet. Om lidt ankommer gæsterne, og en længe ventet og forberedt fest i eksklusive omgivelser kan gå i gang.

Læs mere om bryllupsplanlægning her

Bandholm Hotel bryllup

Bandholm Hotel sætter en ære i at gøre bryllupsfesten til en storslået og mindeværdig dag fra start til slut. Løse ender og huskelister tages hånd om, så gæsterne kan koncentrere sig om samværet med hinanden. Uanset om det er bryllup eller andre af livets store fester.

When is it a perfect wedding?

Bryllupsfesten

Hotellet tager sig fantastisk ud, når det står i festskrud. Hvert lokale er stemningsfuldt og eksklusivt indrettet, og uanset festens størrelse vil de smukke rammer være med til at gøre dagen til noget særligt. Naturligvis sammen med den gode service begået af personalet, der er på tæerne og på forkant dagen igennem.

Mange brudepar vælger at holde deres bryllup på Bandholm Hotel

Mange brudepar vælger at holde deres bryllup på Bandholm Hotel, og der er muligheder såvel inde som ude. For eksempel kan haven tages i brug til vielsen og velkomstdrinks kan nydes på terrassen, Et festligt event kan også være en tur i det grønne med det gamle veterandamptog ved siden af hotellet, før den overdådige og vidt berømte bryllupskage skæres for. Hotellets tilknyttede eventmanager og wedding planner.

Mange brudepar vælger at holde deres bryllup på Bandholm Hotel

»Ved et bryllup fejrer vi kærligheden mellem to mennesker, som er det smukkeste i verden. Det er en dag i romantikkens tegn, som brudeparret vil huske for altid. Vi sørger for en bryllupsfest med fantastisk service, hjertelighed og præcision,”.

wedding planner

Brug for en dygtig fotograf til jeres bryllupsdag?