Invitationer: | Invitationerne var cremefarvede med olivengrønt tekst. På forsiden var trykt en stregtegning af blomsten brudeslør, som blev det gennemgående tema. Både takkekort, menukort/bordkort samt salmehæftet i kirken var med samme tryk. Invitationen var trykt på karton der var 15 cm. langt og højt – som en firkant. Alt var således efterfølgende også i samme format. Invitationen var foldet således at der var 4 “flapper” der skulle foldes ud. | |
Kirken: | Kildebrønde kirke | |
Salmer: | “I østen stiger solen op”, “I blev skabt som mand og kvinde”, “Du som gi’r os liv og gør os glade”. | |
Transport fra kirken: | Parrets dejlige naboer havde sørget for en flot sølvgrå Mercedes der var pyntet med brudetyl og en meget stor og smuk buket blomster på køleren. Der var også sørget for champagne til køreturen fra kirke til fotografering. Den ene nabo var chauffør. | |
Fotografering: | Billederne blev taget ved Rebæk sø, og Brudeparret havde en herlig time, mens billederne blev taget. | |
Feststedet: | Festen blev holdt i Køge Bugt Kro, som var brudens arbejdsplads. Parret havde fået mulighed for at leje kroen for en rimelig pris. Det var det dejligste sommervejer, og gæsterne nød at kunne gå ud i den have, der var direkte adgang til fra bryllupslokalet, hvor festen blev holdt. | |
Reception: | Parret bød velkommen i haven til Køge Bugt Kro, hvor festen blev holdt. Her serverede de champagne og jordbær dyppet i chokoklade, samt indbagte oliven og andre dejlige snacks til bryllupsreceptionen. | |
Antal gæster: | 64 gæster – ældste var 90 år og yngste 5 måneder. | |
Menuen: | Forret: Laksetatar rørt med hakket rødløg, agurk og kapers serveret med creme fraiche og kryddergrønt hertil Zonnebloem, Chardonnay 1998. Buffet:Små cocotter (varme) med gratinerede kammuslinger, carpaccio af rosastegt marineret lammemørbrad anrettet med sauterede hvidløg, sorte oliven og frisk basilikum, sprøde stykker af andelår (confit), lækre salater i marinade af solbærvinaigre og olivenolie, spyd med marineret kyllingebryst grilles og serveres varme, minipizzaer, minifrikadeller, nye kartofler i kryddermarinade, store bowler med årstidens salater, godt brød, forskellige franske, italienske og danske oste serveret med radiser og druer. Hertil Promessa, Rosso Salento 2000, Marquis D’alban, Bordeux Supérieur 1998, fadøl. Kaffe og bryllupskage Fadøl og vin i baren Til natmaden havde parret sørget for Kims Pølsevogn. | |
Bordplan: | Ovale borde med omkring 10 personer ved hvert bord og 14 personer ved hovedbordet. | |
Brudens tøj: | Kjolen blev købt på weddingcompany.dk. Skoene var perlemorsfarvede sko med meget høje hæle, de blev købt på tilbud. | |
Frisure & make-up: | Parrets veninde satte håret – og det kostede ikke noget. Bruden lagde selv make-up. | |
Gommens tøj: | Gommen havde i forvejen en smoking, så han købte en cremefavet smokingskjorte samt butterfly – sort med cremefarvede prikker. | |
Brudepige: | Parrets datter var brudepige, og deres søn var forlover. Brudens kjole blev købt hos Lilly og Lars’ havde en smoking i forvejen. Gommen fik også en ny cremefarvet skjorte samt butterfly til ham. Brudepigen gik fra starten af meget op i brylluppet, og det var derfor oplagt, at hun skulle være brudepige. Brudepigen er gommens datter, og er brudens søn. Derfor faldt det også naturligt, at gommen valgte ham som sin forlover – det var symbolet på, at familierne nu var samlet til én. | |
Ringene: | Parret samlede alt det “gamle guld”, de havde og fik det smeltet om til 2 ringe – rødguld og runde som gardinringe. Parret skriver: “Vi er meget glade for dem, fordi de også er en sammensmeltning – symbolsk på, at nu er vi os to.” | |
Buketten: | Brudebuketten, brudepigebuket og brystbuket var med cremefarvede roser, olivengrene og meget lysegrønne små hortensiaer. | |
Borddækning: | Bordet var dækket med hvide duge og servietter som brudelys. På midten af bordet stod der zinkbakker med vand i – og her “svømmede” cremefarvede roser og blomsten brudelsør sammen med cremefarvede perler. På hver side stod der en hurricane med cremefarvet lys i. Lyset spejlede sig i vandet, og det så meget smukt ud. | |
Musik: | Parrets ven var gammel DJ sørgede for den computerstyrede musik. Det var rigtig godt, og der blev danset til den lyse morgen. | |
Toastmaster: | Parret valgte gommens far til toasmaster, fordi de vidste, at han ville være god til det. De havde i invitationen skrevet, at de gerne ville have taler, men at de skulle være korte, hvilket toastmasteren sørgede for en god og sjov måde. | |
Taler & sange: | Både gommen og bruden holdt taler for hinanden – taler som begge var meget ærlige, smukke og rørende, men det smukkeste og bedste var da børnene rejste sig og holdt tale. Der ikke et øje tørt, gommen måtte simpelthen have fat i to stofservietter og var helt opløst. | |
Bryllupskagen: | Bryllupskagen var 3 store hjerter fra Kvickly. Der var to lag med hvid chokolade mouse og hindbærmouse. Det smagte himmelsk og meget friskt. | |
Overnatning: | Brudeparret tog hjem i deres egen seng efter festen. Parret skriver: “Det var herligt at komme hjem – for hold op hvor var vi bare trætte…sikken en dag!” | |
Morgengaven: | Morgengaven venter til bryllupsrejsen i juli. | |
Bryllupsrejsen: | Miami Beach i 14 dage. | |
Pyntning af hjemmet: | Der var ikke pyntet op i hjemmet, det havde parret frabedt sig, og det var blevet respekteret. | |
Bryllupsminde: | Linda & Peter har lavet et bryllupsbog, hvor de har indsat alle billeder fra festen sammen med menukort, takkekort og salmehæftet fra kirken. Yderligere har de indsat alle takkekort fra gæsterne, gaveliste, lister over alt hvad vi skulle huske til brylluppet. |
Læs også:
Trackbacks/Pingbacks