Af smykker havde jeg valgt nogle store øreringe fra http://www.etsy.com. Jeg fravalgte at have halskæde på, da jeg gerne ville holde det simpelt og stilet. Generelt, så synes jeg ikke halskæder passer så godt til en brudekjole, da det kjolen skal stråle i sig selv. Jeg købte ligeledes en taske fra http://www.haircomesthebride.com. Jeg havde oprindeligt købt en fra Ebay, men det viste sig ikke at være rummelig nok. Her kan I se den jeg endte med at bruge.

Jeg havde en ekstrakjole til brylluppet, som jeg brugte efter brudevalsen, og derfor skulle jeg naturligvis også have et par ekstra sko. Jeg købte nogle i Kongensgade i Odense, som jeg så dekorerede med sten og fjer, så de matchede kjolen.

Mit bryllup

Accessories

Accessories er noget de fleste kvinder går op i, og ikke mindst ved særlige lejligheder. Derfor er det også helt afgørende, at man finder de rette accessories til at fuldende sit look på den store dag. Jeg vil vise, hvad jeg selv havde valgt at have på til vores bryllup.

Det vigtigste er selvfølgelig skoene. Alle kvinder elsker sko, og dine brudesko skal være smukke, men også rare at gå i.

Min brudekjole blev købt i Tyrkiet, hvor jeg også købte mine skønne brudesko. Jeg elsker at skoene har lidt bling og er høje, men også behagelige pga. at der er plateau foran.

Morgengaven

Ja det store spørgsmål er altid, hvad vi kvinder skal give vores mænd, som har det hele. Min mand køber ofte elektronik og gagdets, og mangler egentlig aldrig rigtig noget. Derfor var det også ekstra svært at finde på en god gave til hans morgengave. Så var det jeg kom i tanke om, at min mand altid har plaget om, at få et nøgenbillede af mig, så jeg fik min veninde til at tage et meget stilfuldt boudoir billede. Desværre blev det ikke helt så skarpt, som jeg kunne have ønsket. Hvis man godt kan lide idéen og ikke er bange af sig, så kan man jo få en professionel fotograf til at tage det i stedet. Min mand blev i hvert fald glad for det, og jeg er sikker på, at det er en gave de fleste mænd vil sætte pris på.

boudoir fotografering

traditioner

Der er forskellige traditioner for, hvad man gør med brudebuketter. Nogle brude vælger at kaste den til de kvindelige singler, andre lægger den på en afdøds grav og endnu andre tørrer eller balsamerer den. Jeg har hørt at det er rigtig svært at balsamere buketter, og at man ikke helt kan forudsige resultatet, så det skal man lige være opmærksom på, hvis man overvejer dette.

Jeg lagde min brudebuket på min morfars grav dagen efter brylluppet. Det var rigtig hyggeligt at besøge hans gravsted sammen med mine forældre, min bror, min mormor og Rami. Vi blev gift i kirken, som han ligger ved, og jeg ved, at han var med mig i ånden. Jeg ville gerne vise, at jeg tænkte på ham, og det føltes som en smuk gestus, at lægge buketten der.

Det blev en Lilly

Men Lilly har også festkjoler og brudekjoler, som er brugbare som festkjoler. Jeg ved desuden, at Lilly har flere festkjoler i butikken end på deres hjemmeside. Hvis jeg vandt et gavekort til Lilly, så ville jeg bruge det på en festkjole. Jeg har rigtig mange store begivenheder, som jeg skal til i løbet af det næste lange stykke tid bl.a. flere bryllupper, forlovelser og barnedåb. 

Brug for en bryllupsfotograf i København?

Nu er det jo ikke alle bryllupper

Nu er det jo ikke alle bryllupper, som har “galla” som dress code, men selvom det ikke er påbudt, så synes jeg sagtens man kan trække i en smuk, lang kjole. Den behøver jo ikke koste en formue, hvilket mit fund fra Asos viste. Er man ikke så meget til lange kjole, så ville jeg personligt trække i en super lækker cocktailkjole fra Karen Millen. De har så mange vidunderlige og eksklusive kjoler.

Skal du, ligesom jeg selv, snart til bryllup, så er her lidt inspiration til, hvor du finder den rette kjole. Først og fremmest så synes jeg, at man skal benytte sådan en fin lejlighed til at gå ud og købe en lækker kjole. Der findes så mange smukke af slagsen og det er jo ikke hver dag man kan gå rundt i galla- eller dyre cocktailkjoler, så det er bare med at benytte muligheden. Man kan selvfølgelig også finde super smarte kjoler på budget.

bryllupsfotografer

den perfekte brudekjole

Skal du enten finde den perfekte brudekjole eller den perfekter festkjole til en bryllupsfest, så er det vigtigt, at du klæder dig efter din kropsfacon, så du finder en kjole, som bringer det bedste frem i dig.

Klæd Din Facon

Æble: Du har en stor barm og mave, men slanke ben. Du skal prøve at danne en illusion af en talje. Dette gøres ved at vælge noget som går ind lige i taljen, men ellers ikke er tætsiddende. Vælg gerne korte kjoler, så dit fortrin, nemlig dine slanke ben, vises frem. Sørg for at vælge en kjole med brede stropper, så barmen støttes.

Pære: Du har en lille barm og er smal foroven, men har brede hofter og lår. Du skal gå efter lange maxikjoler, som sidder stramt i fra oven og til taljen og løst fra taljen og ned. Pga. den lille barm, så kan du bærer stropløse kjoler uden at det ser vulgært ud. Også en asymmetrisk overdel vil være flot.

Jordbær: Du har brede skuldre og en stor barm, men en smal talje, smalle hofter og lår. Vælg en kjole med brede stropper eller en bådudskæring, men ingen dyb udskæring. Du vil være elegant, og ikke se vulgær ud. Fremhæv gerne taljen, men skab en illusion af lidt volumen forneden fx ved løstsiddende skørt eller strutskørt. Dette skaber balance i forhold til bredden foroven.

Timeglas: Du er velsignet med den facon, som de fleste kvinder drømmer om med en smal talje set i forhold til bredere skuldre og hofter. Du kan vælge helt tætsiddende kjoler, som fremhæver din figur. Hvis din barm ikke er meget stor, så kan du sagtens bære stropløse kjoler, sweetheart udskæringer osv., men en større barm kræver bedre støtte. Du kan bære stort set alle snit, men fortrinnene skal selvfølgelig vises frem, så undgå posede kjoler, som ikke viser din smalle talje.

Kasse/pind: Din krop er firkantet, forstået sådan at du har samme bredde hele vejen ned. Uanset om din form skyldes din fedtfordeling eller mangel på samme, så skal du ligesom æblet skabe en illusion af en talje. Vælg en kjole, som går ind i taljen, men ellers ikke er tætsiddende. Du kan bidrage til denne illusion med et strutskørt. Du kan sagtens bære lange kjoler, men undgå den stramme slags. Hvis du er i den lidt for tynde ende, så kan en baby doll kjole give en illusion af lidt mere volumen, men derudover så vil jeg kun anbefale denne type kjole til gravide.