Skal vi lave jeres portrætbilleder? Jeg har længe gerne ville have et sted, hvor jeg kunne tage lækre portrætbilleder. Et studie om man vil. Så faldt jeg over et kursus på CreativeLive.com med en kreativ person, en Fransk glamour fotograf, der i alt sin enkelthed går ud på at hun fortæller alt hvad hun har gjort for at være der, hvor hun er nu.

portrætbilleder

Man bliver guidet, eller lad mig hellere sige udfordret, til at gøre en masse ting for sin forretning. Både helt lavpraktisk, som f.eks. at lave et studie med naturligt lys (første udfordring), men også en masse spændende udfordringer på forretningsdelen, ens kunde demografi og meget mere.

lækre portrætbilleder

Fotografen skaber selv nogle super lækre portrætbilleder, som kan ses på hendes side, og mange af udfordringerne i de dage ligger også op til at man lærer at tage den form for billeder hun gør, og det er fedt at se frem til at få kørt den måde hun tager billeder på ind over det jeg selv laver. Jeg ser i den grad frem til at gå gennem alle dagene.

lækre portrætbilleder

Workshoppen har altså virkelig sat mig igang, og jeg har startet på den første udfordring, som jo altså går ud på at lave et studie med naturligt lys. Herunder er et par billeder fra opstarten, samt et par test-portrætter med den sorte baggrund.

bryllupsfoto

Som bryllupsfotograf er det altid en fantastisk ære at være med til et bryllup, og være den der skal fotografere og dokumentere hver en del af så stor en begivenhed. Derfor er det ekstra fedt at jeg nu er præsenteret til landets bedste fotograf. Altid en ære at blive udnævnt til den slags.

Brudeparret

Brudeparret

Det var en stille og rolig dag jeg havde aftalt i telefonen med Brudeparret, som ganske kort tid forinden havde flyttet retur efter deres ophold. For flere måneder siden havde jeg sagt ja til en heldagsdækning incl. mit bryllupsalbum, men i den grad også fordi de som par, der ved, hvad de ønsker og ikke er bange for at komme med gode ideer.

Nordfyn bryllup

Det er super fedt når det er sådan, at parret har en mening omkring det arbejde jeg skal udføre, så er det nemlig langt nemmere at ramme noget de ønsker. Min opgave gik i al sin enkelthed ud på at være med helt fra morgenstunden af til brudens forberedelser, vielsen, receptionen og festen med brudevalsen til at slutte af med.

bryllupsfoto

At være med til vielsen, receptionen og festen

At være med til vielsen, receptionen og festen bagefter vil altid stå som noget helt særligt for mig, hvor hele følelsesregistret fik en rusketur. Der var simpelthen det hele, og det har bare endnu engang været med til at bekræfte mig i, at jeg elsker det her job. 

bryllupsfotos

Bryllupslokationen, hvor reception og bryllupsfest skulle afholdes, er bare fantastisk, både udenfor og indenfor. Mange skønne naturområder, med vand og skov, samt selvfølgelig de flotte gule bygninger. Indenfor er der bare det ene flotte og eksklusive rum efter det andet. Desværre var jeg ikke med hele aftenen, men jeg er sikker på at dagen sluttede ligeså godt som den startede – med et smilende og forelsket brudepar der bare nød dagen, gæsterne og de smukke omgivelser.

bryllupsfotografer

For alle der har prøvet at være med til et bryllup, er jeg sikker på, det er en af de begivenheder der huskes længe. Især for Jer som brudepar, vil det være en helt speciel dag, der huskes længe efter brudevalsens sidste trin. Og jeg mærker det selv hver eneste gang.

Læs mere her: