Mit eventyrlige bryllup ved Koldingfjord

Hej allesammen!

Jeg er så spændt på at dele denne fantastiske bryllupsvideo med jer! Som bryllupsfotograf og videograf havde jeg den store ære at være en del af et helt specielt bryllup ved Koldingfjord i Kolding. Det var en uforglemmelig dag, fyldt med kærlighed, latter og smukke øjeblikke.

Bryllupsbilleder Koldingfjord Hotel
brud og gom hotel Koldingfjord
Hold dit bryllup i smukke omgivelser på Hotel Koldingfjord i Kolding.
brudebuket Kolding
Koldingfjord Hotel
vielse på Koldingfjord
gommen
bruden
bruden og gommen
vielsen
det store ja
brudeparret
bryllupskagen
bryllupsgæster og brudepar
mere bryllupskage
skår og tillykke til parret
reception
brudepar på Koldingfjord terrasse
bryllupsportrætter
bryllupsreception på Koldingfjord hotel
bryllupsbilleder Kolding
portrætter af brudeparret
bordpynt koldingfjord
bryllup og fest Kolding

Den Magiske Vielse på terrasen med udsigt

Vielsen blev holdt udendørs på Koldingfjords flotte terrasse, med en imponerende udsigt over fjorden som baggrund. Det var som taget ud af en drøm! At stå der og fange brudeparrets løfter under åben himmel, omgivet af naturens skønhed, var virkelig magisk.

Smukke portrætter i naturen omkring Koldingfjord

Efter vielsen tog vi de officielle portrætter i den smukke natur omkring Koldingfjord. Kombinationen af den frodige grønne skov og det rolige vand skabte den perfekte ramme for nogle helt fantastiske billeder. Jeg elskede hvert øjeblik af denne session og kunne virkelig mærke kærligheden og glæden i luften.

Autentiske Øjeblikke – Romantisk Koldingfjord bryllup

En af dagens højdepunkter var uden tvivl, da brudeparret skar deres bryllupskage. Med venner og familie samlet omkring, blev dette øjeblik fyldt med smil, glæde og selvfølgelig en masse lækker kage! Det var en fornøjelse at fange disse varme og intime øjeblikke.

Jeg håber, I vil nyde denne video lige så meget, som jeg nød at lave den. Det var en stor fornøjelse at være en del af denne vidunderlige dag og forevige disse specielle øjeblikke. Husk at abonnere på min kanal for flere smukke bryllupper og masser af inspiration til jeres egen store dag.

Se andre fotografers billeder fra Koldingfjord:

Hashtags for Romantisk Koldingfjord bryllup

#MitBryllupVedKoldingfjord #Bryllupsfotograf #Videograf #KoldingBryllup #UdendørsBryllup #Bryllup2024 #RomantiskBryllup #Bryllupsinspiration #Kærlighed #EventyrligtBryllup #Bryllupskage #Bryllupsdag #Bryllupsbilleder #KoldingsfjordsNatur #Fjordbryllup #FotografKolding