Polterabend er idag blevet et populært indslag i forbindelse med brylluppet. Det er ikke nødvendigvis den gode gamle model hvor man klæder bruden eller gommen ud, som et eller andet og beder dem gå igennem gågaden og sælge slik, eller kys.

Brug for en dygtig bryllupsfotograf?

bryllupsbilledet

Polterabend er blevet så meget mere idag. Det er mere blevet til oplevelser hvor bruden med sine veninder eller gommen med sine venner sammen laver en masse hyggelige eller sjove oplevelser. Det kan være mange sjove indslag såsom:

Gokart, indspilning af en sang i et rigtig musikerstudio. Det kan også være Bridewalkning på den gamle lillebæltsbro eller en tur på en klatrevæg i den lokale klatreklub. Det vist kun fantasien, der sætter begrænsingen.

foto bryllup

Ideer til polterabend

Der findes mange ideer til polterabend hvis i laver en Google søgning. Vi har klikket lidt rundt også og fundet et hav af nye og spændende ideer til en sjov og anerledes Polterabend.

bryllupsfotografiet

Vi fandt blandt andet:

  • Escape room – Escape room er meget forskellige i deres ideer og opbygning. Hver lokation har sin egen historie eller mysterium man sammen skal løse for at slippe ud af et fangenskab. Nogen kalder legen for mystery escape room escapegame udbryderspil osv.
  • Droneflyvning – Droneflyvning er en anerledes og udfordrende polterabend aktivitet. Her får I lov at kæmpe mod hinanden i en krævende og udfordrende konkurrence med små droner.
  • Lasergame & Paintball – Når jeres polterabend spiller Lasergames har vi også mulighed for at sætte særlig fokus på jeres ven. Med lasergames kan i skyde på hinanden uden de blå mærker – men det betyder bestemt ikke at intensiteten er lavere. 
  • Boudoir fotograf – En anden sjov aktivitet kunne være at sende bruden til en boudoir fotograf og få lavet nogle smukke sensuelle boudoir billeder til hendes mand i morgengave.

Polterabend for kvinder

Glaspustning – Få et par hyggelige timer med en god guide til hvordan man puster glas. Det kunne også være en sjov gave til gommen på bryllupsdagen.

Flødebollekursus – et flødebollekursus er noget alle kan se ideen i. For det første smager de godt og for det andet kan denne læring jo være sjov at videregive til børnene.

Vildmarksbrunch – En Vildmarksbrunch vil jo altid være et hit. En god måde at starte dagen på, før de andre polterabend aktiviter skydes igang. 

Vinsmagning – Det er også blevet populært at med Vinsmagning for kvinder. Det anbefales dog at dette er en af de aktiviter for en polterabend man slutter af med, da man nok bliver påvirket.

HVOR LÆNGE SKAL FOTOGRAFEN VÆRE MED VED BRYLLUPPET?

Polterabend for mænd

Oftest er der fuld fart på en polterabend for mænd og adrenalinen skal helst pumpe løs. Nogle af de nyeste tiltag indenfor polterabend til mænd, er:

Highroping – Her får du chancen for at balancere højt oppe i luftet på en line (der er sikkerhedsnet under), med mange meter ned. Ofte er highrope lokationerne placeret i gamle industribygninger eller containerhaller og man får fornemmelse af man falder højt ned i beton eller containere.

Paintball – Paintball er altid et hit blandt mænd. Masser af action, strategi og ikke mindst blå mærker dagen efter.

Gokart racing – Gokart racing er også stadig en super populær aktivitet for mænd ved en polterabend. Masser af fart, konkurrence og spænding på banen.

Brudesløret

Leder du efter polterabend ideer?

Leder du efter polterabend ideer? Så kræves der ikke mange klik rundt på Google før du faktisk finder et hav af gode ideer til sjove, anerledes og spændende polterabend ideer. Det er dog vigtig at i før i planlægger jeres polterabend, sikrer jer aktiviteter i ved både brud og gom vil synes om og selvfølgelig også resten af selskabet. Dagen skulle jo nødig blive en fuser.

bryllupsbilleder

Det jo ikke sjov at stå med en grædende højdeskræk brud ved en bridewalking, eller en gom der er bange for vand ved en windsurfing. Tænk jer godt om når i planlægger jeres polterabend og få en fantastisk mindeværdig dag sammen med bruden og gommen.

Læs flere artikler her: