Bryllupsfotograf i Thisted

Professionel kvalitetsbevidst bryllupsfotograf i Thisted

Certificeret bryllupsfotograf Thisted

Brug for en professionel bryllupsfotograf i Thisted? Drømmer I om at skabe en uforglemmelig og fantastisk bryllupsdag? En dag hvor I er samlet med de mennesker, I elsker, og som står jeres hjerte nærmest. Det er dagen, hvor du som brud vil opleve, at porten foran kirken åbner, og du ser din kommende mand stå for enden af kirkegulvet. Du bliver ført op ad kirkegulvet med din far om armen, og ser hvordan din familie og venner glæder sig på dine vegne. Du er blød i knæene, fyldt med sommerfugle i maven, og kan mærke hvordan dit hjerter banker hurtigere end normalt. Der er ikke længe til, at du skal op og stå ved siden af manden i dit liv. Det er øjeblikke som det, der skal foreviges. 

 Terp og Brand

Kvalitet

Vores filosofi er simpel! Vi er først tilfredse når i er det!

Mange billeder

Vi er med i mange timer og det er lig med mange billeder!

Dækning af dagen

Den store dag er kun EN gang! Få dækning af hele dagen!

Erfaring

Mange års erfaring giver os evnen til at stå de rigtige steder!

fotograf bryllup - fotograf til bryllup
bryllupsbillede
spørgsmål til brudeparret
Bryllupsfotograf

Love in motion

We capture the special moments

Bryllupsfotograf Fotograferet

Vi kører i hele Danmark!

Kopper kaffe indtaget

Book os i god tid!

Det er jeres eventyr – vi domkumenterer det bare!

Jo bedre jeres bryllupsfotograf i Thisted er og jo mere erfaren, des flere af de “skud”, der virkelig er noget værd!

Flotte billeder

Prof billedbehandling

Kvalitetssikring

Prisvinder

Nyeste trends

Fotografisk viden

bryllupsfoto
bryllup dk
fotograf til bryllup
bryllupsfotografi

Fotografen foreviger det sug det giver i maven

En bryllupsfotograf i Thisted sikrer sig af forevige det blik, din mand sender dig, så snart han ser dig stå for enden af kirkegulvet for første gang i den smukkeste brudekjole. Fotografen foreviger det sug det giver i maven og den følelse af at skulle dele resten af livet med kvinden i sit liv. Det er øjeblikke som disse, som er værd at gemme. Det er dermed også derfor en fordel at hyre en professionel bryllupsfotograf. På den måde kan man forevige de mange små momenter fra brylluppet, som du gerne vil huske på.  

En hyldest til jeres kærlighed

Jeres bryllupsdag er en dag, hvor det udelukkende handler om hylde kærligheden mellem dig og din partner. Det er en dag, hvor I er i fokus og omringet af alle de mennesker, I elsker og holder af. Det bliver derfor også en helt speciel dag, hvor følelsesregistret spænder bredt. Der kommer til at være højt humør hele dagen med store og rørende øjeblikke fra taler og minder fra de mennesker, der står jer nærmest. 

Priser og info

Er du derfor enten fra Thisted eller Nordjylland, er det en fordel at hyre en professionel bryllupsfotograf herfra. Det kan der være flere fordele i. Når du nu står med al planlægningen af dit bryllup, kan du gennem din bryllupsfotograf få hjælp til din bryllupsplanlægning. Som erfaren bryllupsfotograf er man efterhånden ved at være et kendt ansigt på mange af de populære bryllupslokationer rundt i hele Nordjylland. Vi har dermed et interessant netværk og kendskab til både populære og skjulte perler rundt i hele Nordjylland. Sjælland har meget at byde på, når det komme til den skønne natur og grønne arealer. Du kan også finde rustikke og kreative spots rundt i hele Nordjylland, der giver både et personligt præg og unikke portrætbilleder til brylluppet. Du kan se nogle af de muligheder, du har, ved at gennemgå vores billedgalleri fra nogle af de bryllupper vi har været med til gennem årene. 

Skab jeres kærlighedshistorie gennem bryllupsbilleder

Jeres bånd og kærlighed til hinanden er noget, som er helt specielt, og noget som I kun selv kan forstå og forklare. Når I skal giftes, er det dermed også en hyldest til det bånd og kærlighed, I har fået opbygget til hinanden. I kan indramme jeres kærlighedsfortælling gennem jeres bryllupsbilleder i Thisted. Det kan være et stærkt signal, til trods for de kampe I har vundet sammen, og de ting I har været igennem. I står nu stærkere sammen end nogensinde før, hvorfor I nu har valgt at blive gift, for at styrke jeres bånd. Sammen med jeres bryllupsfotograf laver vi nogle super spændende bryllupsfotos.

Stol på din bryllupsfotograf
Bryllupsfotograf til brudepar
bryllupsfotograf pris
hvad koster en bryllupsfotograf
bryllupsfotograf priser

Flere bryllupshistorier

Se flere bryllupsfotos og læs flere artikler om de brudepar vi har fotograferet i og omkring Thisted. Læs deres historier og hør mere om deres bryllupsplanlægning og ideer.

Bryllup Sydjylland

Bryllup Sydjylland

Romantisk Dag i Sydjylland: Et Bryllup, Der Blander Tradition og...

Et billeder siger mere end 1000 ord

Et billede siger ofte mere end 1000 ord. Ved at forevige de store og små øjeblikke der opstår under jeres bryllup i Thisted, kan man både mærke og se det stærke bånd, I har til hinanden. Det kan være øjeblikke, hvor I får øjenkontakt under middagen og smiler. Det kan også være de øjeblikke, hvor I er sammen med jeres familie eller venner og har det sjovt. Det viser lidt om, hvem I er sammen, og hvilket bånd I har til de mennesker, I er omringet af. Det kan være svært at sætte ord på eller vise andre, hvad man føler for hinanden eller det særlige bånd der er imellem hinanden. Ved at have en Bryllupsfotograf i Thisted til jeres store dag, kan I fange disse øjeblikke og momenter, der tydeligt viser det gennem jeres bryllupsbilleder. 

Book en professionel bryllupsfotograf Thisted

Ved at have en professionel bryllupsfotograf Thisted kan I sætte jeres præg på bryllupsbillederne ved at fortælle om, hvilke elementer der har en særlig betydning for jeres bryllup. Det kan være en særlig relation, I har til en af gæsterne. Det kan også være brudekjolen, vielsesringene eller bryllupskagen, som har en stor betydning for jer, da det er noget, I har arvet eller er lavet med et særligt budskab. Her vil vi som din bryllupsfotograf være opmærksomme på at indramme disse elementer i bryllupsbillederne, så det bliver en unik kærlighedsfortælling. 

Find den perfekte bryllupslokation i Thisted

Er du ved at planlægge dit bryllup i Thisted? Så kan der være en stor fordel i at hyre en specialiseret bryllupsfotograf fra byen. En af de mest oplagte fordele er selvfølgelig, at vi som din bryllupsfotograf Thisted, kender mange af de steder, lokationer og områder, hvor du kan få taget nogle helt fantastiske bryllupsbilleder. Hvis du derfor ikke har en præference til et bestemt sted, kan vi hjælpe med at finde den helt perfekte lokation til at få taget jeres bryllupsbilleder. Her kan I selv vælge, om I ønsker det skal være i naturrige, rustikke, romantiske, sofistikerede eller anderledes omgivelser, så I får det efter jeres drømme og ønsker. 

Skab jeres kærlighedshistorie gennem bryllupsbilleder

Vi har gennem de sidste mange år været med til mange forskellige bryllupper rundt i hele Nordjylland. Vi kender derfor mange bryllupslokationer og områder i de enkelte byer, hvor vi med garanti kan finde omgivelser, der matcher jeres ønsker og drømme til bryllupsbillederne. Da vi bruger fotoudstyr af højeste kvalitet for over 100.000 kr., kan du også forvente, at dine billeder kommer i en hel suveræn opløsning. Vi har gennem årene uddannet os og lært mange nye teknikker og vinkler, der gør, at du vil få flere unikke billeder at kunne vælge imellem. Her har vi fokus på at sætte et særpræg der viser, hvem I er som brudepar. Det gør vi blandt andet ved at tage en indledende snak med jer om, hvad I kunne tænke jer i forhold til jeres bryllupsbilleder. Hvis det er, I har en særlig tilknytning til et område i Thisted, kommer vi gerne ud og finder et godt spot for jeres bryllups portrætbilleder. 

billig bryllupsfotograf
bryllupsfotograf album
danmarks bedste bryllupsfotograf
bryllupsbilleder
hvad koster et bryllup

En god bryllupsfotograf kan lette byrden fra dine skuldre

Valg af feststed, brudekjole, brudebuket etc

Vi oplever, at man som regel har meget at planlægge, når ens bryllup skal på plads. Det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt og stressende at stå med mange forskellige opgaver på én gang. Det er alt lige fra at vælge bryllupslokationen, brudekjolen, den rigtige kage, forret, vine og hvordan bordene skal dækkes med bordkort og dekorationer. Det kan derfor være svært at overskue, om alt nu er, som du havde forestillet dig, og om beslutningen er den rigtige. Det skal som regel gå stærkt, selvom du sikkert er ude i god tid. 

Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om bryllupsbillederne

Det er derfor også vigtigt at prioritere din tid bedst, ud fra hvad du mener, er vigtigst. Som din bryllupsfotograf fra Frederikshavn, er vi meget opmærksomme på, at det er jeres dag, og vi ved, at der er lagt meget energi i at få det hele til at gå op i en højere enhed. Vi gør os dermed også umage for at være så godt forberedt som muligt, så vi kan få taget de smukkeste og bedste bryllupsbilleder, der indrammer jeres unikke bryllupsdag. 

Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om bryllupsbillederne, da vi naturligvis har forberedt os på de spørgsmål, vi skal stille dig, for at vi kan fange de elementer og vinkler, som du og din partner ønsker for jeres bryllupsbilleder fra Thisted. 

Da vi er bryllupsfotografer, betyder det også, at vi har en del erfaring med bryllupper. Vi står derfor også gerne til rådighed, hvis I måtte ønske hjælp til at finde en bryllupslokation til jeres bryllupsbilleder. Her kan vi komme med forslag ud fra, hvor det er brylluppet skal holdes i Thisted og hvilke omgivelser, I måtte foretrække. 

Hvad er forskellen på en fotograf og en bryllupsfotograf?

Der findes rigtig mange fotografer på markedet i dag. Der er derfor flere, der vælger en almindelig professionel fotograf til deres bryllup. Der er dog alligevel stor forskel på at vælge en almindelig fotograf og en bryllupsfotograf, hvis du skal holde dit bryllup Thisted. Den store forskel ligger primært i, at bryllupsfotografen udelukkende kun tager billeder til bryllupper. Det er dermed ikke blot et job af mange, men et område vi er specialiseret i. Som bryllupsfotograf kender vi derfor til mange af de situationer, der kan opstå under et bryllup. Vi er derfor klar under vielsen, og har forsøgt os med flere forskellige vinkler og lysopsætninger, der giver dig de bedste bryllupsbilleder fra både jeres kirke og bryllupslokation i Thisted. 

de bedste portrætbilleder af brudeparret

Som bryllupsfotograf kræver det ikke kun at tage de bedste portrætbilleder af brudeparret eller gæsterne. Det handler i stor grad om at være forberedt på det ukendte eller det pludselige, der kan opstå under et bryllup. Det er alt lige fra taler eller øjeblikke hvor gommen eller bruden har bliver rørte eller har det sjovt. Vi fanger nuet og foreviger de små øjeblikke, som især udtrykker jeres relation til hinanden, eller det forhold I har til gæsterne. En bryllupsfotograf kontra en almindelig fotograf har også den nødvendige viden og erfaring i forhold til, hvordan man skal være placeret i forhold til selskabet for at fange de bedste vinkler og øjebliksbilleder.

bryllups foto

Gør jeres forarbejde godt og book en god fotograf Frederikshavn

Hvad koster en bryllupsfotograf?

Hvis I går og leder efter en bryllupsfotograf eller prisen på én, vil I hurtigt opdage, at der kan være prisforskelle på markedet. Hvad afgør så prisen for en Bryllupsfotograf i Thisted?

Der kan være mange faktorer, der spiller ind på den pris, som du kan få tilbudt for en bryllupsfotograf. Der er naturligvis stor forskel på, om det er en ny eller en erfaren bryllupsfotograf.

En specialiseret bryllupsfotograf vil som regel være dyrere end en ny eller almindelig fotograf. Det skyldes, at bryllupsfotografen har det knowhow og udstyr der gør, at du kan forvente en ekstraordinær oplevelse med dine bryllupsbilleder. Vælger du en ny, er det naturligt, at det er lidt billigere, da det er opgaven, der er med til at danne grundlag for fotografens erfaring. 

 erfaring

Udover erfaring er det meget naturligt, at en fotograf generelt tager højde for det udstyr, som de kan præsentere, når de skal tage de bedste bryllupsbilleder. Her kan der let være fotoudstyr for over 100.000 kr. Derudover skal der betales forsikring for ens fotoudstyr, og der vil være en del timer forbundet med billedredigering. Her betaler fotografen typisk et månedligt beløb for at anvende de bedste og nyeste programmer for at skabe den bedste opløsning og kvalitet på dine bryllupsbilleder. 

Du bør derfor overveje, om det er pris eller kvalitet, du vil vægte højest, når du skal vælge din bryllupsfotograf fra Thisted. 

Vi er hverken de billigste eller dyreste

Vi er hverken de billigste eller dyreste på markedet. Vi har sammensat forskellige pakker i forhold til den tid og kvalitet, vi lægger i vores arbejde. Vi sætter en stor ære i vores håndværk. Vi arbejder derfor efter at udføre det bedste arbejde, for at du bliver tilfreds med dine bryllupsbilleder. Her tror vi på, at vores erfaring og ekspertise kan komme dig til gode, da vi løber den ekstra mil for at realisere dine drømmebilleder. 

Skal vi være jeres bryllupsfotograf på jeres store dag?

Når du vælger os som din bryllupsfotograf fra Thisted

Når du vælger os som din bryllupsfotograf fra Thisted, kan du være sikker på, at vi ved, at ethvert foto skal sidde lige i skabet. Det kan ikke tages om igen, hvorfor vi er opmærksomme på at være klar og forberedte på at indramme og forevige de små øjeblikke, der helt naturligt opstår på sådan en stor dag. Vi har fokus på, at de billeder vi tager, er af høj kvalitet, at vi kan fange jer i det rette moment, hvor billederne er æstetiske, smukke og kan skabe en lille fortælling om det I føler, mærker eller oplever i det splitsekund billedet bliver taget. 

JERES kærlighedshistorie

Fotografering er ligesom når du skal vælge en håndværker. Det handler om det håndværk, den enkelte håndværker er i stand til at kunne levere. Det er derfor meget normalt, at der er forskel i den kvalitet og service, du kan forvente af de forskellige fotografer på markedet. Vi er specialiseret i bryllupsfotografering, fordi vi ikke ser det som en opgave, men det hele startede med en stor passion og motivation for at skabe bryllupsbilleder der fortæller og viser JERES kærlighedshistorie. Vi deler i dag samme passion og motivation for, hvorfor vi sammen med jer vil skabe et personligt album af bryllupsbilleder der viser, hvad I består af og hvilken energi, I har lagt i jeres store bryllupsdag. Vi bestræber os udelukkende på at skabe minder og billeder, som I flere gange kan kigge tilbage på med stolthed sammen med familie og venner.

jeres præmisser og ønsker

Vi gør en dyd ud af, at bryllupsbillederne bliver taget ud fra jeres præmisser og ønsker, så dét der er vigtigt for jer, kommer i fokus. Derfor sætter vi også den nødvendige tid af til at høre om jeres ideer, tanker, overvejelser og ikke mindst lære at kende som brudepar. Vi oplever, at mange brudepar dermed ikke bekymrer sig om, om vi nu fanger de vigtigste øjeblikke under jeres store dag, da de kan mærke, at vi er forberedte og gør os umage. I kan derfor i stedet nyde jeres store dage, og glæde jer til at se alle de smukke og skønne billeder fra både vielsen og bryllupsfesten.  

Når I vælger os som jeres Bryllupsfotograf i Thisted

Når I vælger os som jeres Bryllupsfotograf i Thisted, kan I også frit fra leveren komme med ønsker og ideer til den stil, I ønsker for jeres bryllupsbilleder. Her kan I bruge os som jeres sparringspartner, når I ønsker input fra en fototeknisk bryllupsfotograf fra Nordjylland.

Vi står til rådighed, hvis I ønsker hjælp og inspiration til lokationer, der er smukke, skønne eller romantiske. Her tager vi som regel udgangspunkt i de bryllupper, vi har deltaget i gennem de sidste 20 år. 

Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om bryllupsbillederne, da vi naturligvis har forberedt os på de spørgsmål, vi skal stille dig, for at vi kan fange de elementer og vinkler, som du og din partner ønsker for jeres bryllupsbilleder. 

Da vi er bryllupsfotografer, betyder det også, at vi har en del erfaring med bryllupper. Vi står derfor også gerne til rådighed, hvis I måtte ønske hjælp til at finde en bryllupslokation til jeres bryllupsbilleder. Her kan vi komme med forslag ud fra, hvor det er brylluppet skal holdes i Thisted og hvilke omgivelser, I måtte foretrække. 

Hvordan forbereder bryllupsfotografen sig på jeres bryllup?

Som jeres Bryllupsfotograf i Aalborg tager vi opgaven meget alvorligt. Vi ved, at der sikkert har lagt mange timer og overvejelser bag for at skabe rammerne for en fantastisk dag for jer, og dem I står nært. Vi ved også, at det er en dag, som ikke kan tages om igen, hvorfor det er vigtigt, at vi er helt skarpe på at fange alle de store og små øjeblikke, der opstår under jeres bryllupsdag i Thisted. Vi forbereder os derfor ud fra vores dialog med jer. Her tager vi udgangspunkt i de ønsker, I måtte have til jeres bryllupsbilleder. Vi tager derfor ud og besøger den kirke i skal vies i. På den måde kan vi finde de bedste spots og vinkler, vi kan tage billederne ud fra. Dermed vil I kunne både få skarpe billeder fra bruden, der bliver ført op til alteret samt det øjeblik, hvor brudgommen venter i spænding på, at kvinden i sit liv kommer ind ad døren. 

bryllupslokationen

Herudover tager vi ud til bryllupslokationen, hvor jeres store fest skal afholdes. Her sørger vi for at afprøve forskellige lys- og billedopsætninger, der giver de sjoveste, skønneste og smukkeste bryllupsbilleder. Vi sørger for at drage fuld nytte af alt det smarte og nyeste fotoudstyr, vi har tilgængeligt, for at I får den bedste oplevelse, når I modtager jeres bryllupsbilleder fra den store dag i Thisted. 

Sidst men ikke mindst sørger vi for at have noteret, hvilke elementer der måtte have en stor betydning for enten gommen, bruden eller jer begge. Her sørger vi for, at de elementer kommer med i bryllupsbillederne, så det er noget, I kan se tilbage på med stolthed og store smil. 

Hvad siger kunderne?

“I fik ret! I fanger faktisk følelser! Sikke mange skønne billeder fra den bedste dag i mit liv”

 

Iben Krone Hansen

“Efter en skøn bryllupsrejse er det jo fantastisk at vende hjem til så smukke minder vi har fået idag i vores mail. Vi er SÅ lykkelige over vi fandt jer”

 

Mark og Lisa

“Vi havde fornøjelsen af Lone som fotograf til vores bryllup i september og kan anbefale hende på det allervarmeste. Vi fik de smukkeste og mest naturlige billeder af os selv og vores gæster, som vi på ingen måde kunne have forestillet os bedre på nogen måde. Ikke alene er Lone en utrolig dygtig fotograf, men hun har også en yderst profesionel og behagelig væremåde. Hun formår at instruere parret ifb med bryllupsbillederne på en åben og ukompliceret facon og giver også meget plads til at parret selv kan komme med forslag og ønsker. Til reception/fest gjorde hun sig kun meget lidt bemærket på en meget professionel og diskret måde, hvilket gav mange flotte og naturlige stemningsbilleder.”

 

Lisbeth og Mathias Christensen

2 Kommentarer

  1. Søren og Iben Friis

    Vi kunne ikke ha’ ønsket os en bedre fotograf! Vi havde fornøjelsen af ham til vores bryllup, hvor han var fleksibel, altid sød og venlig, og super professionel til sit arbejde. Det blev de smukkeste billeder. Jeg vil klart anbefale ham til alle jeg kender!

  2. Pernillie og Mark

    Super professionel bryllupsfotograf!

    Lone tog billeder ved vores bryllup i kirken og derefter portrætbilleder. Lone var yderst professionel, helt usynlig så man ikke lagde mærke til hun tog billeder, og hun var meget kreativ på vores portrætfotografering. Vi fik de smukkeste billeder, hvor man virkelig kan mærke stemningen! Vi kan kun give de varmeste anbefalinger af Lone!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kærlighed, glæde, bekymring, afmagt, frustration - Mere Glimmer Bloggen - Blog og billeder - […] https://fotograftilbryllup.dk/bryllupsfotograf-i-loegstoer Bryllupsfotograf i Thisted https://fotograftilbryllup.dk/bryllupsfotograf-i-broenderslev […]

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indhold på siden